Jordskokkesuppe 02

Jordskokkesuppe 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Rodfrugter - Jordskokker

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :



Ingredienser:
400 g.skrællede jordskokker i små stykker
2 små løg i tern
 Det hvide af en porre skåret i ringe
1 skrællet madæble i både
1 spsk.olie
5 dl.hønsebouillon
5 dl.letmælk
 Muskatnød
 
 Fyld:
100 g.tigerrejer med skal
10 g.smør
 
Opskrift:
Begynd med at pille rejerne og skære tarmen ud. Den sidder lige under skindet ned langt ryggen på rejerne. Del rejerne i 2-3 stykker og stil dem til side. Steg skallerne i fedtstof til de har skiftet farve, kom 1½ dl vand på og lad det koge 20 min. Si skallerne fra og stil rejebouillonen koldt så fedtet stivner på overfladen. Kort før suppen serveres, steges rejerne et par minutter i fedtet fra rejebouillonen og fordeles i 4 dybe tallerkner og rejebouillonen kommes i suppen, der ligeledes fordeles i tallerknerne.
Svits grønsager og æble i olien til løgene er blanke. Tilsær bouillon og lad det småsimre til grønsagerne er møre. Tilsær mælk og blend suppen. Suppen hældes tilbage i gryden og smages til med salt, peber og muskatnød.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på jordskokkesuppe

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 18868 gange,
og udskrevet 502 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu