Peach Melba bagt i gløder

Peach Melba bagt i gløder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6 store ferskner
250 g.hindbær
2 spsk.Ouzo eller Pernod
6 stilkecitronmelisse
 Alufolie
 
 Yoghurtsauce:
2.5 dl.græsk yoghurt
2 spsk.timianhonning
 
 Sauce:
 Rør yoghurten med honning
 
Opskrift:
Skær fersknerne i grove stykker og fordel dem på 6 stykker alufolie. Fordel hindbær og finthakket citronmelisse ovenpå. Dryp med Ouzo og luk pakkerne. Tag risten af grillen. Her kan et par gammel­dags kød kroge være gode, ellers kan et par gamle grydelapper eventuelt bruges. Hav en trækasse eller lignende parat til at stille den varme rist på. Læg forsigtigt pakkerne ned i kullene og lad dem bage i 5-15 minutter; alt efter hvor meget varme der er tilbage. Fersknerne skal helst være gen­nemvarme og lidt bløde. Åbn pakkerne ganske lidt og server med yoghurtsauce.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 2233 gange,
og udskrevet 57 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu