Peach melba mousse

Peach melba mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 blade husblas
5 dl.Peach melba letmælksyoghurt
2 spsk.sukker
1 spsk.vanille
0.25 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5 minutter. Yoghurt hældes i en skål og røres med sukker og vanille. Fløden piskes stiv. Husblas tages op fra vandet og knuges fri fra vand. Husblas smeltes i et vandbad eller i microovn i ca. 30 sekunder ved fuld effekt. Den smeltede husblas afkøles og hældes i yoghurten under omrøring. Piskefløden vendes i yoghurtblandingen. Yoghurtmoussen hældes i en glasskål og stilles koldt i ca. seks timer. Inden servering pyntes med flødeskum og frugt i skiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 3345 gange,
og udskrevet 94 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

smukke mig   -  2012-10-08 18:16:35
Hus bladsen skal have meget mere den ligger som klumper i moussen og det smager ikke særlig godt ellers meget god

Lotte  -  2007-11-03 10:13:13
Super lækker og nem dessert, jeg knuste makroner og dryssede dem i bunden af skålen først og så moussen ovenpå, Virkelig lækker og børnene elskede den også.