Peach melba mousse
Hovedingrediens : - Indsendt : Red: |
|
|
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Yoghurt hældes i en skål og røres med sukker og vanille.
Fløden piskes stiv.
Husblas tages op fra vandet og knuges fri fra vand.
Husblas smeltes i et vandbad eller i microovn i ca. 30 sekunder ved fuld effekt.
Den smeltede husblas afkøles og hældes i yoghurten under omrøring.
Piskefløden vendes i yoghurtblandingen.
Yoghurtmoussen hældes i en glasskål og stilles koldt i ca. seks timer.
Inden servering pyntes med flødeskum og frugt i skiver.
|
|
Opskriften er vist 3762 gange,
og udskrevet 102 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer smukke mig - 2012-10-08 18:16:35 Hus bladsen skal have meget mere den ligger som klumper i moussen og det smager ikke særlig godt ellers meget god Lotte - 2007-11-03 10:13:13 Super lækker og nem dessert, jeg knuste makroner og dryssede dem i bunden af skålen først og så moussen ovenpå, Virkelig lækker og børnene elskede den også. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne