Peach melba mousse

Peach melba mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Peach melba mousse, billede 4 Peach melba mousse, billede 1 Peach melba mousse, billede 2 Peach melba mousse, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
5 dl. Peach melba sødmælksyoghurt 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.25 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Fersken, frisk 1 udstenet fersken vejer ca. 100 gram.
Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
   
Opskrift:
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.

Yoghurt hældes i en skål og røres med sukker og vanilje. Fløden piskes stiv.

Husblas tages op fra vandet og smeltes i det vand der hænger ved, i et vandbad eller i mikroovn i ca. 30 sekunder ved fuld effekt.

Den smeltede husblas afkøles og hældes i yoghurten under omrøring. Piskefløden vendes i yoghurtblandingen. Yoghurtmoussen hældes i en glasskål og stilles koldt i ca. seks timer.

Inden servering pyntes med flødeskum og evt. fersken i skiver eller friske hindbær.





karakterer:
Opskriften er vist 5702 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2823 (672 kcal)
KJ pr. Pers. 705 (168 kcal)
Vægt ialt 571 gram
Vægt pr. Pers. 142 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 494 KJ (117 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 4.3 gram
Kulhydrat 14.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-08 18:16:35
Hus bladsen skal have meget mere den ligger som klumper i moussen og det smager ikke særlig godt ellers meget god

  -   2007-11-03 10:13:13
Super lækker og nem dessert, jeg knuste makroner og dryssede dem i bunden af skålen først og så moussen ovenpå, Virkelig lækker og børnene elskede den også.