Peach melba mousse
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Husblassen lægges i blød i koldt vand i ca. 5 minutter.
Yoghurt hældes i en skål og røres med sukker og vanilje. Fløden piskes stiv. Husblas tages op fra vandet og smeltes i det vand der hænger ved, i et vandbad eller i mikroovn i ca. 30 sekunder ved fuld effekt. Den smeltede husblas afkøles og hældes i yoghurten under omrøring. Piskefløden vendes i yoghurtblandingen. Yoghurtmoussen hældes i en glasskål og stilles koldt i ca. seks timer. Inden servering pyntes med flødeskum og evt. fersken i skiver eller friske hindbær. |
|
Opskriften er vist 5702 gange,
og udskrevet 121 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer smukke mig - 2012-10-08 18:16:35 Hus bladsen skal have meget mere den ligger som klumper i moussen og det smager ikke særlig godt ellers meget god Lotte - 2007-11-03 10:13:13 Super lækker og nem dessert, jeg knuste makroner og dryssede dem i bunden af skålen først og så moussen ovenpå, Virkelig lækker og børnene elskede den også. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne