Himmelsk salat med Bresaola

Himmelsk salat med Bresaola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karina Bo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Bresaola
1 pk.ruccula eller mix spæde salatblade
1 bdt.forårsløg
0.5 glassoltørrede tomater i olie (uden olien)
100 g.pinjekerner ristede
 parmesanost i flager
 citronolie
 
Opskrift:
Skyld salaten godt og tør den. Anret den på et stort fladt fad. Skær forårsløgene i fine skiver og kom dem over salaten. Fordel derefter soltørrede tomater over og herefter pinjekerner. Riv bresaola i rustikke stykker og fordel dem over salaten så det dækker. Kom så parmesan i flager ud over. Slut af med at hælde citronolien over med rund hånd.

Tips:

Serveres med et lækkert italiensk brød til, og et køligt glas hvidvin





karakterer:
Opskriften er vist 17836 gange,
og udskrevet 402 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-09-14 14:58:59
Super lækker, nem og flot forret, som sagtens kan laves nogle timer i forvejen.

  -   2009-11-05 13:23:36
Det smager bare SÅ godt, denne salat indeholder alle de gode sager fra Italien.

  -   2009-10-17 18:45:23
Kommer i stedet små cherry tomater i og også lidt balsamico eddike over....Kan sprayes på. God gæsteret.....