Himmelsk salat med Bresaola

Himmelsk salat med Bresaola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SalaterRet : Salater - Salater

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Karina Bo

Indsendt :



Ingredienser:
200 g.Bresaola
1 pk.ruccula eller mix spæde salatblade
1 bdt.forårsløg
0.5 glassoltørrede tomater i olie (uden olien)
100 g.pinjekerner ristede
 parmesanost i flager
 citronolie
 
Opskrift:
Skyld salaten godt og tør den. Anret den på et stort fladt fad. Skær forårsløgene i fine skiver og kom dem over salaten. Fordel derefter soltørrede tomater over og herefter pinjekerner. Riv bresaola i rustikke stykker og fordel dem over salaten så det dækker . Kom så parmesan i flager ud over . Slut af med at hælde citronolien over med rund hånd.

Tips:

Serveres med et lækkert italiensk brød til ..og et køligt glas hvidvin


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16286 gange,
og udskrevet 383 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-09-14 14:58:59
Super lækker, nem og flot forret, som sagtens kan laves nogle timer i forvejen.

Grethe K  -  2009-11-05 13:23:36
Det smager bare SÅ godt, denne salat indeholder alle de gode sager fra Italien.

lone  -  2009-10-17 18:45:23
Kommer i stedet små cherry tomater i og også lidt balsamico eddike over....Kan sprayes på. God gæsteret.....