Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fasan med bacon

Fasan med bacon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : HønseFugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fasan med bacon, billede 4 Fasan med bacon, billede 1 Fasan med bacon, billede 2 Fasan med bacon, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 unge fasaner
 salt
 peber
1 stortbundt persille
50 g.smør
200-250 g.baconterninger
2.5 dl.rødvin
2.5 dl.piskefløde
 jævning
 lidt ribsgele
 


Tilbehør:
Små kartofler og waldorfsalat.
Opskrift:

Skyl og tør fasanerne.
Krydr dem med salt og peber og fyld dem med skyllet, tørret persille.
Luk med kødnåle eller sy med bomuldsgarn.

Smelt smørret i en stegegryde og svits baconterningerne heri.
Kom derefter fasanerne i gryden og brun dem pænt på alle sider.

Hæld rødvin og fløde ved, læg låg på og lad fasanerne simre 1-1½ time, til de er møre.

Tag fasanerne op og hold dem varme.

Bring stegeskyen i kog, jævn den let og smag til med ribsgele.
Farv evt. med et par dråber kulør.

Del fasanerne i halve eller kvarte og server dem med sovsen og små kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (122 stemmer)

Opskriften er vist 299007 gange,
og udskrevet 13320 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Susanne  -  2019-05-05 16:40:28
Super let opskrift. Jeg kommer dog bacontern indeni også, så bliver fasanen ikke tør.


Karina  -  2018-11-18 10:12:46
Undlod persille Enormt lækker sovs


John  -  2018-11-09 12:44:48
Det smager såå godt.


Orla  -  2018-10-19 14:23:19
Tager man backon op


vincent  -  2018-01-22 13:44:30
det er en rigtig lækker ret kan godt anbefales :D


Søren  -  2017-02-28 19:45:48
Lækker opskrift, jeg tilsatte desuden løgbåde og store gulerodsstykker, det fungerer fint :)


Anders Falktoft  -  2016-10-15 15:40:59
rigtig god/velsmagende og nem at lave--bruger ofte jeres opskrifter som jeg er meget glad for--så mange tak.


Lisbeth  -  2016-03-26 23:49:06
Havde lyst til noget " vildt" derfor blev det fasan. 🌿


Rannvá Olsen  -  2016-03-13 20:38:17
Dejlig opskrift smagte meget godt ..


lars  -  2015-11-06 14:07:03
den er også super god til andefugle


Eva  -  2014-02-17 17:01:18
Super nemt at lave, smager pragtfuldt også med kartoffelmos til 😊


Hans Norge  -  2014-02-03 12:23:21
Denne opskrift er efter min overbevisning den bedste måde at tilberede fasan på. Jeg gør dog en lille ting anderledes, idet jeg blander noget bacon i persillen, som fyldes i fuglen. jeg mener, at det er med til at undgå, at fasanen bliver tør, for da er den uspiselig. Og til Yogi vil jeg blot sige: Hold dig til kyllinger, så undgår du at få "ødelagt" dine skrøbelige tænder !


Yogi  -  2013-10-26 18:51:42
Købte min fasan i supermarkedet, og der var hagl i. Er der en smart måde, så man ikke skal spise sit måltid, og samtidig frygte for en tandlægeregning til tandskader?


Troolface  -  2012-03-15 09:08:07
Den smager som tomatsuppe fløde kernemælks kultur


Henning  -  2010-04-30 13:24:15
Det er super nemt..Hvis man paterer fasanerne inden.. Rul bacon om, og brun dem. Derefter hældes fløde og rødvin i gryden..og det koges i 1- 1½ t. Kommes i et ildfastfad.. sovsen jævnes og hældes over. sættes i ovnen, med staniol over


Grethe  -  2009-07-25 08:28:31
Der er ingen grund til at bruge smør,man kan sagtens brune fasanerne i baconfedtet hvis man starter med at putte det i gryden først


Jesper  -  2009-04-22 00:27:35
der er vel bacon i sovsen så ? eller tager man det op?


Koppa  -  2009-03-01 15:10:49
Prøv stegepose og i ovnen på 00 gr, 1 time. Væden og kødets fugtighed er bare tip top.


Charlie  -  2009-03-01 15:09:08
Delikat. Men prøv i stegepose i ovnen. Bliver yderst saftig uden at "sejle i væde" 180 gr. 1 time ca.


Linda  -  2008-12-03 15:51:59
Helt fantastisk lækker og helt vildt nem at lave.


Tina  -  2008-05-24 15:10:06
Fantastisk ret, nem at lave. Især sovsen var et stort hit.


Henrik  -  2007-09-23 18:06:44
Dejlig lækker mør, både bryskød og lår. En fantastisk dejlig sovs. Topkarakter herfra


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Partering, her skæret lårene af helt inde ved skroget, brystet skæres tæt ved brystbenet og rundt ved skroget så du får filetter uden ben.


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv at byt rødvinen ud med portvin. Underlåret er meget senet og ikke så godt kød, det kan skøres af og blot koge med for at give kraft.


Pia  -  0000-00-00 00:00:00
Salat med flødedressing (eddike, sukker og fløde) er også godt til


  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk!!!! verdens bedste sause!!!


Anniá  -  0000-00-00 00:00:00
Dejlig med en lækker vildtret, dem er der ikke mange af


  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækkert...


  -  0000-00-00 00:00:00
skøn ret :o)