Appelsin-sorbet

Appelsin-sorbet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jono-piin

Indsendt :



Ingredienser:
4 appelsiner
1 dl.flormelis
2 æggehvider
2 spsk.sukker
 
Opskrift:
1. Pres appelsinerne og mål ca. 2 dl saft op. Andre frugter kan også anvendes, evt. først blendet.
2. Rør flormelis og appelsin-saft sammen. Hæld det i en form, og frys det i ½-1 time til "grød-is".
3. Pisk hviderne stive, tilsæt sukkeret og pisk til hviderne er helt blanke.
4. Tag "grød-isen" op og pisk igennem. Vend hviderne i.
5. Lad sorbet-isen fryse i ca. 2 timer. Server den let optøet.

Tips:

Tilbehør kan være flødeskum og evt. frugt.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 14688 gange,
og udskrevet 398 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Jono-piin  -  2007-07-22 19:11:42
har ikke selv smagt endnu men vil prøve det .. !! :o)