Peach melba dessert

Peach melba dessert, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 ferskner
 vand
100 g.sukker
0.5 vaniljestang
100 g.hindbær
 
Opskrift:
Rids et kryds i fersknerne i top og bund, skold dem et øjeblik i en gryde med kogende vand og kom dem derefter i iskoldt vand. Pil skindet af fersknerne, del dem i to og fjern stenen. Fyld 1,5 dl vand i gryden, tilsæt sukkeret og en vaniljestang uden marv (gem marven, den kan f.eks. bruges til is). Pochér fersknerne i 10 minutter til de er gennemsukrede. Afkøl dem i lagen. Kog hindbærrene op i en gryde sammen med lidt af sukkerlagen, purér det hele og kom det gennem en sigte. Smag til med lidt mere sukkerlage og lad det afkøle. Server de pocherede ferskner sammen med hindbærpuréen.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 10277 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu