Urte-roulade med kaviar

Urte-roulade med kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jens

Indsendt :



Ingredienser:
 Dej:
3 æg
90 g.hvedemel
1 knsp.salt
4 dl.mælk
1 spsk.finthakket dild
1 spsk.finthakket purløg
1 spsk.finthakket persille
 smør til panden
 
 Fyld:
3 dl.creme fraiche 38%
1.5 dl.hakkede forårsløg eller porre
3 finthakkede hårdkogte æg
100 g.naturel stenbiderrogn fra glas
 Friskmalet sort peber
2 blade husblas
 
 Pynt:
50 g.lakseørredrogn
 
Opskrift:
Tilberedning:
Forvarm til 180۫º. Beklæd en bageform på ca. 30 × 40 cm med bagepapir og lad det overskydende papir hænge ud over siderne. Smør papiret godt med blødt smør. Blend de første 4 ingredienser til dejen sammen, tilsæt urterne og blend igen i nogle sekunder.
Hæld dejen i formen og bag den i midten af ovnen i ca. 12 minutter. Fjern papiret med pandekagen fra formen og lad pandekagen køle helt af.
Rør alle ingredienserne til fyldet sammen og smag evt. til med salt og hvid peber. Smør fyldet jævnt ud over pandekagen til ca. 2 cm fra kanterne. Rul den sammen fra den lange side. Skær enderne af. Stil den på køl i op til 1 time før servering.
Skær i skiver og pynt med lakserogn arranger på sprød strimlet blandet salat.



Tips:

Kan serveres for vegetarer


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5576 gange,
og udskrevet 122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu