Røget makrel roulade
Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel Indsendt af : Fornitz Indsendt : Red : |
|
|
-Æggeblommerne røres sammen med salt, peber og fløde. Ægghehviderne piskes stive og tilsættes til massen.
-Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge i ca ½-1 cm tykkelse. Bages ved 200°C i ca. 20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun. -Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum. Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet. Til sidst lægges røget makrel i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen. -Rouladen skal stå i køleskabet min. 1 time før servering, men gerne 1 døgn |
|
Opskriften er vist 11356 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Alex - 2017-07-07 15:47:29 Hvad med spinaten Helle - 2015-07-20 17:32:50 Der står ikke hvor spinaten skal bruges |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne