Røget makrel roulade

Røget makrel roulade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget makrel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Fornitz

Indsendt :



Ingredienser:
 frisk basilikum
1 pasteuriseret æggeblomme
100 g.frisk spinat
0.25 dl.fløde 13%
0.75 pasteuriseret æggehvide
50 g.flødeost 60+
 
Opskrift:
-Æggeblommerne røres sammen med salt, peber og fløde. Ægghehviderne piskes stive og tilsættes til massen.

-Massen hældes ud på en bageplade beklædt med bagepapir. Det skal ligge i ca ½-1 cm tykkelse. Bages ved 200°C i ca. 20 min., eller indtil roulademassen er fast og gyldenbrun.

-Bland flødeost med salt, peber, citronsaft og hakket frisk basilikum. Smør blandingen på rouladebunden, når denne er afkølet. Til sidst lægges røget makrel i skiver hen over, og rouladen rulles forsigtigt sammen.

-Rouladen skal stå i køleskabet min. 1 time før servering, men gerne 1 døgn


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9107 gange,
og udskrevet 142 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Alex  -  2017-07-07 15:47:29
Hvad med spinaten

Helle  -  2015-07-20 17:32:50
Der står ikke hvor spinaten skal bruges