Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkunburgere Med Tranebærsauce

Kalkunburgere Med Tranebærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
 Sauce:
30 g.smør
0.5 lillefinthakket løg
2 tsk.farin
0.25 tsk.krydderiblanding
0.5 tsk.stødt ingefær
2 tsk.revet limeskal
1 tsk.balsamicoeddike
4 spsk.tranebærsauce
 
500 g.kalkunbryst
2 spsk.frisk finthakket purløg
1 letpisket æg
55 g.frisk brødkrumme eller rasp
2 fedknust hvidløg
 


Opskrift:

Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkøles lidt.

Fedt og sener skæres fra kalkunkødet, der hakkes groft og blendes i en food-processor i 20-30 sek. Hældes i en stor skål. Purløg, æg og brødkrumme / rasp, hvidløg, salt og peber tilsættes. Blandes godt med hænderne. Blandingen deles og formes til bøffer.

En smule olie og smør varmes op i en stor tykbundet stegepande. Bøfferne steges, om nødvendigt i hold. i 3-4 minutter, eller indtil de er gyldne. Afdryppes på køkkenrulle. Serveres med tranebærsauce




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 12727 gange,
og udskrevet 268 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu