Kalkunburgere Med Tranebærsauce

Kalkunburgere Med Tranebærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Burger

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Sauce:
30 g.smør
0.5 lillefinthakket løg
2 tsk.farin
0.25 tsk.krydderiblanding
0.5 tsk.stødt ingefær
2 tsk.revet limeskal
1 tsk.balsamicoeddike
4 spsk.tranebærsauce
 
500 g.kalkunbryst
2 spsk.frisk finthakket purløg
1 letpisket æg
55 g.frisk brødkrumme eller rasp
2 fedknust hvidløg
 
Opskrift:
Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkøles lidt.

Fedt og sener skæres fra kalkunkødet, der hakkes groft og blendes i en foodprocessor i 20-30 sek. Hældes i en stor skål. Purløg, æg og brødkrumme / rasp, hvidløg, salt og peber tilsættes. Blandes godt med hænderne. Blandingen deles og formes til bøffer.

En smule olie og smør varmes op i en stor tykbundet stegepande. Bøfferne steges, om nødvendigt i hold. i 3-4 minutter, eller indtil de er gyldne. Afdryppes på køkkenrulle. Serveres med tranebærsauce





karakterer:
Opskriften er vist 14937 gange,
og udskrevet 312 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu