Hæld kvarken op i et rent viskestykke, lad den dryppe af og klem den forsigtigt med hænderne. (Dette er kun nødvendigt, hvis kvarken er for tynd/flydende). Bland kvarken med olie, æg, sukker, mel og bagepulver og ælt det til en dej - den må ikke være for klistret.
Varm ovnen op til 180 grader.
Smør springformen.
Fyldet: Hæld mandarinerne i en sigte og lad dem dryppe af. Rør kvarken i en skål med cremefraiche og rør derefter vanillebuddingpulver og bagepulver i.
Skil æggene. Pisk ægggeblommerne skummende med smør og sukker, og rør det i kvarkmassen. Pisk æggehviderne stive med citronsaft og citronskal og fold det forsigtigt i kvarkmassen; skær ca. halvdelen af de afdryppede mandarinfileter i små stykker og bland dem i.
Rul dejen ud på et meldrysset bord, beklæd springformen med dejen og tryk den højt op ad kanterne; fyld kvarkmassen i og arrangér de resterende mandaringer dekorativt på toppen af kagen.
Bag kagen i ovnen i ca. 60 minutter, tag den ud, lad den lige svale af. Tag den ud af formen og lad den blive helt kold. Servér kagen med et drys flormelis.