Hønsefars-rand

Hønsefars-rand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1 storhøne
1 stortløg
3 æg
2 dl.mel
 salt
 peber
5 dl.mælk eller tynd fløde
 evt. Krydderurter
 Asparges el. champignon.
 
Opskrift:
Kød fra hønen og løget hakkes 2 gange sammen i en kødhakker. Det hele røres til en lind fars og kommes i en velsmurt randform.

Koger ganske småt i vandbad i ca 3 kvarter til en time. vendes og fyldes med asparges, champignon eller andre grøntsager.


karakterer:
Opskriften er vist 22516 gange,
og udskrevet 443 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Ditte   -  2021-06-01 22:16:52
Fantastisk mormor mad 😀😃😄🙂🙃