Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hønsefars-rand

Hønsefars-rand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Kylling - Hakket kylling

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 storhøne
1 stortløg
3 æg
2 dl.mel
 salt
 peber
5 dl.mælk eller tynd fløde
 evt. Krydderurter
 Asparges el. champignon.
 
Opskrift:
Kød fra hønen og løget hakkes 2 gange sammen i en kødhakker. Det hele røres til en lind fars og kommes i en velsmurt randform.

Koger ganske småt i vandbad i ca 3 kvarter til en time. vendes og fyldes med asparges, champignon eller andre grøntsager.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20726 gange,
og udskrevet 423 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu