Forvarm grillen.
Opvarm olien i en tykbundet gryde.
Tilsæt solsikkekernerne og rist dem under omrøring i ca 2 min.
Tilsæt løg og svits til de er gyldne.
Tilsæt hvidløg og spinat, læg låg på og damp videre i 2 - 3 min.
Tag gryden af varmen, tilsæt muskatnød, salt og peber.
Lad det køle af.
Skær låget af tomaterne.
Skrab kernene ud.
Hak kerner og frugtkød og rør det i spinatblandingen, sammen med mozarellaen.
Fyld tomaterne med spinatblandingen og læg låget på.
Læg en tomat på et stykke staniol og pak dem godt ind.
Bag tomaterne over kullene ved høj varme i 10 min.
Vend en gang.
Server straks.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6240 gange, og udskrevet 204 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider