Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Gulerodstimbaler med smørsauce

Gulerodstimbaler med smørsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
400 g.gulerødder
4 dl.fløde
 salt
 peber
2 storeæg
 
 Sauce
2 dl.grøntsagsbouillon
200 g.koldt smør i tern
 purløg
 
Opskrift:
Gulerødderne skæres i skiver og koges møre i fløden. Kør blandningen til en mos og køl af inden æggene tilsættes, smag godt til. Hæld blandingen i portionsforme og bag dem ved 150 * i 1 time.

Kog bouillonen koge ind til det halve og monter med smørtern må ikke koge !Hak purløget fint og rør i saucen. Vend forsigtigt timbalerne ud af formene og server smørsaucen til.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 16035 gange,
og udskrevet 397 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2011-04-13 13:16:52
De er supergode og passer perfekt til en rød bøf, men man skal bruge 2 dl fløde og 4 æg istedet for 4 dl fløde og 2 æg....

0000  -  2010-11-18 12:08:39
Og hvor er det fedtfattige i denne ret?

Erfaren diabetiker  -  2008-11-19 19:47:12
4 dl fløde og 200 g smør - denne ret er uegnet for diabetikere.