Flødekartofler med hvidløg og ost

Flødekartofler med hvidløg og ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :      Red:

Flødekartofler med hvidløg og ost, billede 4 Flødekartofler med hvidløg og ost, billede 1 Flødekartofler med hvidløg og ost, billede 2 Flødekartofler med hvidløg og ost, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.bagekartofler
7.5 dl.piskefløde
1 fedhvidløg
75 g.revet ost
 Muskat
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Kartoflerne skrælles og skæres i tynde skiver. De lægges i et ildfast fad.

Pres hvidløget og bland det med kartoflerne. Krydr med salt, peber og muskatnød. Hæld fløde over og drys med revet ost.

Bages midt i ovnen i 50-60 minutter ved 200 grader C alm. ovn.


karakterer:
Opskriften er vist 95402 gange,
og udskrevet 1544 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2008-08-29 21:08:23
Rigtig gode - også vist man ligger lægger en løg skåret i ringe mellem kartoflerne!!

Tykke  -  2008-03-08 14:43:24
Det en en lækker omgang Flødekartofler.. MUMSSS

Heidi  -  2007-08-20 20:06:07
Glemte at skrive, at portionen er til 2-3 personer :-)

  -  2007-08-15 15:53:50
MUMS