Brændenældesuppe II

Brændenældesuppe II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bente K

Indsendt :



Ingredienser:
100 g.unge brændenældeskud
2 spsk.olie
1 løg (50g)
1 l.grønsagsbouillon
1 spsk.frisk hakket merian
1.5 dl.mælk el. fløde
1-2 spsk.tomatpurè
 
Opskrift:
Brændenældeskuddene hakkes fint og svitses i olien sammen med finthakket løg. Bouillonen hældes i gryden, og hakket merian tilsættes. Suppen koges for svag varme 8-10 min. Mælk eller fløde tilsættes og der smages til med tomatpurè og evt. salt.


Tips:

Der kan drysses hvidløgsristede fransk-brødsterninger på suppen, eller den kan serveres med flødepeberrod.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (6 stemmer)

Opskriften er vist 9447 gange,
og udskrevet 241 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

dit-pigen  -  2007-08-02 12:21:38
jeg ved ikke helt hvad det er er det det der brander når man røre det jeg er ikke sikker