Røræg med kippers

Røræg med kippers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 ds.kippers
2 æg
2 spsk.vand/mælk/fløde
10 g.margarine
 rugbrød
 
Opskrift:
1 ds kippers åbnes og varmes i vadbad på en pande.
Pisk æg sammen med væsken med en gaffel. Smelt fedtstoffet på en tykbundet pande og hæld æggemassen på. Dæmp varmen og skrab forsigtigt den stivnede æggemasse mod midten med langsomme bevægelser. Sluk for rørægget lidt før det stivner.
Kippers med røræg erveres på et stykke rugbrød.



karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12217 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu