Osmanish gryde
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Indsendt af : Stig Mortensen Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
skær klump i tern, brun i olie, tilsæt de udskårne grøntsager. tomat og piskeføde og vand og lad det småkoge i halvanden time. mums det er godt.
Server med bulgur eller ris og lidt frisk grønt. |
|
Opskriften er vist 33025 gange,
og udskrevet 292 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne