Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grand Marnier fromage

Grand Marnier fromage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fromage

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Gran Marnier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3 bladehusblas
2 pasteuriserede æg
2 spsk.flormelis
2 spsk.grand manier
0.5 appelsin reven skal heraf
2.5 dl.piskefløde
2 spsk.appelsinsaft
 
 Pynt:
 Mandariner
4 spsk.grand manier
 


Opskrift:

Udblød husblasen i koldt vand.

Pisk æg sammen med flormelis og tilsæt gran manier og reven skal af ½ appelsin.
Pisk 2½ dl. piskefløde til skum.

Knug husblasen fri for vand og smelt den over vandbad eller i micro-ovn.
Tilsæt appelsinsaft til den smeltede husblas.
Rør husblasappelsinsaften i æggeblandingen, når den er håndvarm.
Vend forsigtig flødeskummet i når æggeblandingen begynder at tykne.

Fordel desserten i 4 portionsglas og stil dem koldt for at stivne.

Pynt med mandariner og kom 1 spsk grand manier over hver portion umiddelbart før serveringen







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14625 gange,
og udskrevet 473 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kirsten  -  2009-01-25 12:47:51
Udmærket opskrift - men vær opmærksom på at man har glemt at de 2 spsk. grand marnier skal røres i sammen med appelsinsaften i de smeltede husblads


KaVA  -  0000-00-00 00:00:00
Pynt med kakao på toppen