Lagkagebunde Diabetes
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk Æggeblommerne.
Tilsæt Perfect Fit. Bland bagepulveret i hvedemelet og bland æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive og vend det forsigtigt i dejen. Hæld dejen ud i en bageform, som er beklædt med bagepapir. Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. tages ud og afkøles. |
|
Opskriften er vist 157534 gange,
og udskrevet 3902 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (30 stemmer) |
|
Kommentarer Dorte Kristiansen - 2024-08-16 14:10:18 Nu har jeg lavet lagkagebundene, fulgt opskriften til punkt og prikke. De var nemme at lave og smagte godt. Dorte Kristiansen - 2024-08-11 11:26:25 Kan bundene fryses? Bente - 2023-07-03 14:24:20 Hvis man syntes der mangler smag, så kom kardemomme og vaniliepulver i det gør jeg og det smager fremragende dejligt Birte - 2019-09-04 15:10:28 ok. Men mangler lidt smag, derfor kun 3. Iben - 2016-09-16 09:36:02 Vanillekorn i, giver god smag. Inge - 2011-04-02 19:32:30 Har lavet bundene flere gange til os selv og til vennerne og alle er meget tilfredse.... Grethe - 2010-04-19 20:44:47 Jeg pisker først de 4 æggehvider. Derefter blander jeg resten + 1 ekstra helt æg - pisker det kraftigt så det får fylde. Vender derefter de stiftpiskede æggehvider i. Bagetiden er ca. 45 min. ved 175 g. De bliver altid gode. Ingrid - 2010-03-24 11:31:06 Ingen problemer med opskriften. Men bemærk, at æggeblommerne skal piskes lette og skummende, INDEN Perfect fit kommes i, så får man en fin og luftig dej. anonym - 2010-03-13 11:33:08 den virker meget tør når man skal komme melet i, men den bliver perfekt når man kommer æggehviderne i. Jeg anvendte strø istedet for fit, da jeg ikke havde andet. Den er i ovnen nu og ser meget fin ud - glæder mig til resultatet så mormor med sukkersyge også kan fejre fødselsdag på gammeldags maner :D Helle - 2009-12-13 19:38:38 Kan man anvende strø fremfor Perfect fit? Bente - 2007-11-11 20:38:27 Der skal hele æg i og ikke kun æggeblommer, har lavet bundene, de bliver gode Prikke - 2007-08-03 20:50:11 Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke og der mangler helt sikkert en eller anden form for væske, for når man blander mel og æggeblommer, bliver det nærmest en klump!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne