Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lagkagebunde Diabetes

Lagkagebunde Diabetes, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Bunde 2 Bunde
Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Lagkagebunde Diabetes, billede 4 Lagkagebunde Diabetes, billede 1 Lagkagebunde Diabetes, billede 2 Lagkagebunde Diabetes, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
90 gram Perfect Fit Perfect Fit en fedt og sukkererstatning. Kan erstattes af ATWEL.

1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Pisk Æggeblommerne.
Tilsæt Perfect Fit.

Bland bagepulveret i hvedemelet og bland æggeblommerne i.

Pisk æggehviderne stive og vend det forsigtigt i dejen.

Hæld dejen ud i en bageform, som er beklædt med bagepapir.

Bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 30 min. tages ud og afkøles.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (25 stemmer)

Opskriften er vist 115104 gange,
og udskrevet 3136 gange.


Energi:
KJ total 3038 (723 kcal)
KJ pr. Bunde 1519 (361 kcal)
Vægt ialt 435 gram
Vægt pr. Bunde 217 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 698 KJ (166 kcal)
Protein 9.5 gram
Fedt 6.6 gram
Kulhydrat 12.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Iben  -  2016-09-16 09:36:02
Vanillekorn i, giver god smag.


Inge  -  2011-04-02 19:32:30
Har lavet bundene flere gange til os selv og til vennerne og alle er meget tilfredse....


Grethe  -  2010-04-19 20:44:47
Jeg pisker først de 4 æggehvider. Derefter blander jeg resten + 1 ekstra helt æg - pisker det kraftigt så det får fylde. Vender derefter de stiftpiskede æggehvider i. Bagetiden er ca. 45 min. ved 175 g. De bliver altid gode.


Ingrid  -  2010-03-24 11:31:06
Ingen problemer med opskriften. Men bemærk, at æggeblommerne skal piskes lette og skummende, INDEN Perfect fit kommes i, så får man en fin og luftig dej.


  -  2010-03-13 11:33:08
den virker meget tør når man skal komme melet i, men den bliver perfekt når man kommer æggehviderne i. Jeg anvendte strø istedet for fit, da jeg ikke havde andet. Den er i ovnen nu og ser meget fin ud - glæder mig til resultatet så mormor med sukkersyge også kan fejre fødselsdag på gammeldags maner :D


Helle  -  2009-12-13 19:38:38
Kan man anvende strø fremfor Perfect fit?


Bente  -  2007-11-11 20:38:27
Der skal hele æg i og ikke kun æggeblommer, har lavet bundene, de bliver gode


Prikke  -  2007-08-03 20:50:11
Jeg har fulgt opskriften til punkt og prikke og der mangler helt sikkert en eller anden form for væske, for når man blander mel og æggeblommer, bliver det nærmest en klump!!!!