Pastaen koges (eller fra dagen før) og overhældes med kold vand så den ikke klistre.
Bønnerne eller haricots verts dampes i let saltet vand og overskylles med kold vand.
Nødderne hakkes, honning samt oregano, timian og basilikum kommes i en pande og opvarmes ved medium varme. nødderne kommes i og ristes, i nogle minutter.
pastaen, bønnerne og de honningristede nødder blandes sammen og serveres.
Tips:
Er god som tilbehør specielt til fisk, og svinekød.
Laves salaten dagen i forvejen, skal den tages ud af køl en ½ time før servering
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.1
(9 stemmer)
Opskriften er vist 16425 gange, og udskrevet 466 gange.
Kommentarer
- 2009-06-28 09:28:52 Jeg plejer ikke at veje tingene af, men som hovedregel for 4 personer: kogt pasta til 2 personer. 250g bønner (½ pose hvis frosne), 50-75g. hasselnødder. 2 tsk. honning og kryderierne; det som kan være mellem to fingre.
- 2009-06-16 00:27:18 Hvad er mængderne af hver ting?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider