Kold fiskesalat

Kold fiskesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : LIssi Petersen

Indsendt :     

Ingredienser:
400 g.kogt kold fisk
400 g.kogte kolde kartofler
 salt
125 g.frosne grønne ærter
4 tomater i både
1 bdt.klippet dild
 
 Dressing:
100 g.mayonnaise
100 g.hytteost
 citronsaft
 reven peberrod
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fisken befries for skind og ben og skæres i pæne stykker.
Kartoflerne skæres i skiver og drysses med ledt salt.
Ærterne optøes og blandes med fisk, kartofler og tomatbåde.
Kom det hele i en salatskål.
Mayonnaise og hytteost blandes i og smages til ced citronsaft og peberrod samt salt og peber.
Dressingen hældes over salaten, og der pyntes med klippet dild. Der gives brød til.

Tips:

Mayonnaisen kan erstattes af 2 dl creme fraiche eller 2 dl ymer





karakterer:
Opskriften er vist 15470 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-15 19:38:32
Jeg er ikke så meget for mayonnaise,hytteost eller lignende produkter, så jeg erstatede det med en dåse koncentreret tomatpuré og det smagte fantastisk.