Ovnstegt hornfisk

Ovnstegt hornfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.hornfisk (uden ben)
1 lille glas kaviar (ca. 200 g)
1 hakket løg
3 spsk.klippt dild
2 spsk.smør eller margarine
1 ds.muslinger (ca. 250 g)
1 spsk.tomatpuré
2 spsk.rasp
2 spsk.reven ost
 dild
 
Opskrift:
Skær hornfisken i mindre stykker.
Bland kaviar, løg og dild og fordel det på fisken.
Rul hornfiskestykkerne om fyldet og læg dem i et smurt ovnfast fad.
Hæld væsken fra muslingerne og bland dem med tomatpureen. Læg muslingerne over fisken og hæld den blandede væske over.
Drys rasp og ost herover og kom så lidt smørklatter på.
Steg ca. 30 min. ved 225 grader.
Dekorér med lidt dild, inden serveringen.
Serveres med små hvide kartofler eller grøn salat.

Tips:

Tilberedningstid: ca. 1 time, heraf ca ½ time i ovnen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10341 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu