Lasange med gulerodsalat

Lasange med gulerodsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250-300 g.forkogte lasagneplader
 
 Kødsauce:
2 hakkede løg
500 g.hakket oksekød
1 stor revet gulerod
2 stilkebladselleri skåret i tern
2 ds.hakkede tomater
2 dl.grønsagsbouillon
140 g.koncentreret tomatpuré
2 fedknust hvidløg
 
 Bechamelsovs:
20 g.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
6 dl.letmælk
 havsalt
 hvid peber
 reven muskatnød
200 g.reven ost
 
 Gulerodssalat:
5 store fint revet gulerødder
1 dl.rosiner
 saften fra en appelsin
 
Opskrift:
Svits løg og kød i en gryde. Tilsæt de øvrige ingredienser. Kog saucen ved svag varme i 10 min. Smelt fedtstof til bechamelsovsen. Pisk melet i. Tilsæt mælken under piskning. Kog 5 min. Smag til med salt, peber og muskatnød. Læg kødsauce, lasagneplader og bechamelsovs lagvis i en lille bradepande. Gratiner med reven ost Sæt fadet i ovnen ved 200° i ca. 40 min. Servér med gulerodssalat


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (11 stemmer)

Opskriften er vist 10507 gange,
og udskrevet 277 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Inger Brit Karlson  -  2007-12-09 16:49:27
Dejlig velsmagende lasange som børnebørnene elskede! Kan varmt anbefales hvis man ønsker glade ansigter omkring bordet (: