Gulerodskage med olie

Gulerodskage med olie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.Lys farin
500 g.Grahamsmel
1.5 tsk.Natron
1.5 tsk.Kanel
1 tsk.vanille
1 tsk.Salt
3 Æg
2 dl.Olie
1.5 l.Revet gulerod
200 g.Solsikkekerner/hakkede nødder
 
Opskrift:
Bland alt det tørre (farin, mel etc.). Tilsæt æg, olie, gulerødder og nødder (solsikkekerner). Bages ved 175 grader i 1 time.

Kagen er også god efter en uge!

Tips:

Solsikkekerner og nødder kan også blandes med et udmærket resultat!

Dobbelportion svarer til en bradepande. Velegnet til diabetikere!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15776 gange,
og udskrevet 268 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Thea  -  2010-08-18 15:20:48
Den lyder super god. En idé til glasur, kunne være med flødeost, flormelis og citron skal + saft. Det lyder underligt, men smager super godt. Passer også til kagen.