Sandkage med rom (Sønderjysk)

Sandkage med rom (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
200 g.smør
200 g.sukker
200 g.kartoffelmel
4 æg
2 tsk.bagepulver
3 spsk.rom
 
Opskrift:
Rør sukker og smør hvidt, tilsæt æggene et ad gangen. Rommen hældes i under grundig omrøring, og derpå blandes bagepulveret med melet og tilsættes. Bages i en velsmurt form og dryppes evt. med lidt rom, når kagen tages ud af ovnen.

Bages ved 175 grader C i ca. 50 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 5770 gange,
og udskrevet 135 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu