Jyttes tunmousse

Jyttes tunmousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Tun på dåse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Hjalte

Indsendt :



Ingredienser:
1 Ds.tun i vand
200 g.Miracle Wrip
2 dl.let pisket fløde
 Lidtsød sennep
2 dl.strimlet iceberg salat
5 blade husblas
 
 Dressing:
 Creme Fraice
 Friskhakket dild
 Lidtcitron saft
 
Opskrift:
Vandet sies fra tunene og det hele blandes sammen, undtagen husblasen.
Husblasen opløses i vand og hældes i.
Tun moussen hældes i en ringform, og stilles i køleskab 1-2 timer.

Tips:

Pyntes med rejer og tomat både.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Tunmousse

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 28650 gange,
og udskrevet 389 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

lisser  -  2010-01-13 12:27:19
en himmelsk tunmousse extrem god.

kasper  -  2007-08-28 08:43:18
det er så god og det er verdens bedste forret

Hjalte  -  2007-08-09 19:58:36
mmmmm den er godt nok dejlig..