Gode Ingefærkager

Gode Ingefærkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :



Ingredienser:
250 g.magerine
500 g.Sukker
2 Æg
500 g.hvedemel
0.5 pakkegær
1 tsk.strøgen natron
1 spsk.Strøgen ingefærd
3 tsk.Kanel
1.5 tsk.Nelliker
 
Opskrift:
Gær Udrøres med lidt sukker

margarine og sukker røres først sammen,
øvrige ingredienser æltes i.
Dejen rulles i fingertykke pølser og bliver bagt i ovnen ved 160-170 indtil de er hævet op og fladet ud.
imens de er varme skæres de i mundrette bider.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11305 gange,
og udskrevet 227 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Louise  -  2010-01-26 20:18:46
Jeg synes de er super gode. Har en opskrift fra min oldemor og der er næsten samme mængde sukker i... Jeg synes de skal bages til de er godt brune. De kunne dog godt smage mere af ingefær. Denne opskift smager af bastogne kiks -men det er jo heller ikke et minus!!

C. Larsen  -  2009-10-04 22:49:08
Jeg har fået masser af ingefær kager som barn, men der var slet ikke ikke så meget sukker i. Man skulle jo spare. En 1/4 del af de søde sager er helt bestemt nok. Udruld dejem som pølser, men tryk dem flade med en gaffel inden bagning. De smager godt, og ksn spises som snacks, når der ikke er så meget sukkerindhold m.m., for det er slet slet ikke nødvendig for at få smagen frem og med betydelig smag. Så hvorfor ikke undgå alle de vægtmønstre som mange af os - altid kæmper imod NETOP FOR ikke AT TAGE PÅ. Alle bageopskrifter kan erstattes med det massive sukkerindtag, og kan bruges med en fjerdedel eller meget mindre, og smager ligeså godt og perfekt. det er dèt md smagsingridienser i småkager, som man burde dyrke intent Man kan få den ma. sukkersmag med eks.vis 1/4 del af det normale - men opløst i en smule vand - og tilsæt derefter det hele til småkagerne. Det sager meget bedre, fordi du intens kan smage ingefæren!!!!!