krabbekød 170 – 200 g.1 ds. krabbekød 170 – 200 g.
2
tomater2 tomater
4
asparges4 asparges
0.5
bundt
persille0.5 bundt persille
salt salt
peber peber
2
æg2 æg
1
dl.
letmælk1 dl. letmælk
Opskrift:
Hæld væden fra krabberne og lad kødet dryppe af.
Skold tomaterne, flå dem og skær dem i små stykker.
Skær aspargesene i små stykker.
Skyl, tør og hak ½ bundt persille.
Bland tomater, asparges persille, salt og peber. Fordel grøntsagerne i 4 små, smurte ovnfaste forme.
Fordel krabbekødet over.
Pisk æg let sammen med 1 dl. letmælk.
Fordel æggeblandingen over krabbekødet.
Stil de små gratiner midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min.
Serveres med Kuvertflutes.
Tips:
Gratinerne kan vendes ud på tallerkner og pyntes med asparges og tomat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 14720 gange, og udskrevet 300 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider