Sandkage med creme (Sønderjysk)

Sandkage med creme (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Sandkage

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
 Dej:
250 g.smør
250 g.sukker
50 g.kakao
2 tsk.vanillesukker
5 æg
400 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
1.5 dl.kaffefløde
 
 Creme:
125 g.smør
75 g.sukker
50 g.mandler
1 æggeblomme
 
Opskrift:
Smørret blødgøres og røres med sukker. Tilsæt skiftevis æg og mel, som er blandet med kakao og bagepulver. Kaffen hældes i lige efter det sidste mel.

Dejen fyldes i en smurt brødform og bages ved 150-170 grader C i ca. 1 time.

Kagen flækkes i 4 lag og lægges sammen med smørcreme. Pyntes med de hakkede mandler og trækker til næste dag.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10269 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu