røget skinke eller kalkun300 g. røget skinke eller kalkun
Opskrift:
Kog kartoflerne i bouillonen i ca 20 min.
Gem lidt af bouillonen der blandes med vinolie og hvidløgsmuldret laurbærblade og citonsaft i en kasserolle.
Rens svampene og deldem , Tomaterne deles og kernerne fjernes og skær i tern. Løg skæres i ringe. Læg grøntsagerne i bouillonen og kog op og lad det trække i 5 min.
Blandes let med kartoflerne og frisk basilikum drys med middelhavssalt og friskkværnet peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 38032 gange, og udskrevet 568 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider