Kartoffelomelet 02

Kartoffelomelet 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

BuffeterRet : Buffeter - Diverse buffetretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jono-piin

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kartofler
0.5 spsk.olie
1 tomat
1 fedhvidløg
50 g.fetaost i tern
3 pasteuriserede hele æg
2 stykker rugbrød
 
Opskrift:
Skær kartoflerne i små tern og kog dem med lidt salt i ca. 10 minutter.

Pil hvidløgsfedet og skær det i bittesmå stykker.

Svits kartoffelstykkerne og hvidløget i olien på en pande i ca. 5 minutter.

Skær tomaten i små stykker og kom den på panden. Svits i yderligere et par minutter.

Kom de pasteuriserede æg og fetaosten i en skål.

Kom kartoffel-massen fra panden over i skålen og vend det sammen.

Hæld det hele tilbage på den varme pande og skru ned for varmen.

Steg omeletten i ca. 8 minutter under låg - hold øje med at den ikke bliver brændt!

Rist 2 stykker rugbrød på brødristeren eller i ovnen.

Vend omeletten forsigtigt ved hjælp af låget eller en stor tallerken.

Steg den på den anden side i et par minutter.

Server omeletten varm til ristet rugbrød.

Tips:

Der er ikke andet at sige end: God appetit!





karakterer:
Opskriften er vist 11464 gange,
og udskrevet 180 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-09 20:10:49
Dejlig omelet.. nemt og billigt og smager skønt.

  -   2007-08-08 17:13:52
Man behøver ikke bruge pasteuriserede æg, da de bliver stegt på panden

  -   2007-08-07 12:59:54
Det er en super ret