Nedstyrtet Jetpilot

Nedstyrtet Jetpilot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

DiverseRet : Diverse - Diverse

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Schlosser

Indsendt :

Ingredienser:
400 g.Pasta
150 g.Bacon i tern (evt. Skinke eller pølser)
1 Stort Løg
1–1.5 pk.Tomat koncentrat (pure eller lignende)
1 dl.Mælk
 
Opskrift:
Skær løget ud i små tern, og svits dem på en pande, sammen med de 150g Bacon. Bruges der skinke eller pølser skal der bruges en smule fedtstof til a stege i, ellers bruges det fedt der smelter af bacon stykkerne.
Imens dette foretages koges pastaerne i en separat gryde med vand, en smule salt og lidt olie, indtil de er kogt nok, se pasta posen for nærmere info.
Pasta, løg og bacon blandes sammen i en skål sammen med tomatkoncentrat eller pure, eller hvad der bruges, sammen med ca. 1 dl. Mælk. Mere tomat, eller mælk kan tilsættes alt efter konsistensen der ønskes.
Det skal ikke være en sovs, men bare smurt ud på pastaerne.


karakterer:
Opskriften er vist 7308 gange,
og udskrevet 97 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

camilla holmberg  -  2009-12-18 18:51:18
kanon lækker ret meeen.......... kom 2 fed hvidløg i kødet og det smager virkelig dejligt både med bacon OG skinke. og lav mere sovs end der står i opskriften ellers blir det noget tørt, ca 3 dl vil jeg tro. og kom salt, peber og origao i.. go fornøjelse