Bacon i tern (evt. Skinke eller pølser)150 g. Bacon i tern (evt. Skinke eller pølser)
1
Stort Løg1 Stort Løg
1–1.5
pk.
Tomat koncentrat (pure eller lignende)1–1.5 pk. Tomat koncentrat (pure eller lignende)
1
dl.
Mælk1 dl. Mælk
Opskrift:
Skær løget ud i små tern, og svits dem på en pande, sammen med de 150g Bacon. Bruges der skinke eller pølser skal der bruges en smule fedtstof til a stege i, ellers bruges det fedt der smelter af bacon stykkerne.
Imens dette foretages koges pastaerne i en separat gryde med vand, en smule salt og lidt olie, indtil de er kogt nok, se pasta posen for nærmere info.
Pasta, løg og bacon blandes sammen i en skål sammen med tomatkoncentrat eller pure, eller hvad der bruges, sammen med ca. 1 dl. Mælk. Mere tomat, eller mælk kan tilsættes alt efter konsistensen der ønskes.
Det skal ikke være en sovs, men bare smurt ud på pastaerne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7021 gange, og udskrevet 96 gange.
Kommentarer
camilla holmberg - 2009-12-18 18:51:18 kanon lækker ret meeen.......... kom 2 fed hvidløg i kødet og det smager virkelig dejligt både med bacon OG skinke. og lav mere sovs end der står i opskriften ellers blir det noget tørt, ca 3 dl vil jeg tro. og kom salt, peber og origao i.. go fornøjelse
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider