Kartiflerne skæres i tern og steges i lidt smør med løg og persille. Tilsæt bouillonen og kog suppen i 15 min.
Blendes og kæres jævn . Hæld suppen tilbage i gryde og lad den koge op og smag godt til.Hæld fløde i og skiver af radiser og hakket purløg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(8 stemmer)
Opskriften er vist 17213 gange, og udskrevet 344 gange.
Kommentarer
Mosegaard Skovbrug - 2009-05-16 11:32:25 Retten tilsættes 1 dl. frisk Løvstikke samt alle haveejeres skræk - Skalderkål - ca. 2 dl. hakket fint. Brug de nye skud, de er fulde af C-vitamin ( og få lidt glæde af u-krudtet )
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider