Sønderjysk ris a la mande med svesker

Sønderjysk ris a la mande med svesker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Grødris

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
60 g.risgryn
5 dl.mælk
1 spsk.sukker
16 svesker
3 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Risgrynene koges til grød i ca. 30 minutter. Grøden sættes til afkøling.

Når grøden er kold, blandes den med stiftpisket flødeskum og smages til med sukker.

Et lag svesker lægges i bunden af en skål. Resten af sveskerne moses, gem dog lidt til pynt.

Ovenpå sveskerne lægges lagvis risengrød og sveskemos. Pynt med flødeskum og svesker.

Ris a la manden serveres uden saftsauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11910 gange,
og udskrevet 166 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu