Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydderurte Beurre Blanc

Krydderurte Beurre Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :


Krydderurte Beurre Blanc, billede 4 Krydderurte Beurre Blanc, billede 1 Krydderurte Beurre Blanc, billede 2 Krydderurte Beurre Blanc, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl.hvidvin
1 dl.skalotteløg
250 g.smør
 dild
 persille
 purløg
1 spsk.estragon
 
Opskrift:
Hvidvin og skalotteløg koges ned til ca. 1/3. Smøren smeltes forsigtigt heri, må ikke komme op og koge. De hakkede krydderurter (ca. 2 dl) vendes i.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Beurre Blanc

karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6395 gange,
og udskrevet 65 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu