Krydderurte Beurre Blanc

Krydderurte Beurre Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red:

Krydderurte Beurre Blanc, billede 4 Krydderurte Beurre Blanc, billede 1 Krydderurte Beurre Blanc, billede 2 Krydderurte Beurre Blanc, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 dl.hvidvin
1 dl.skalotteløg
250 g.smør
 dild
 persille
 purløg
1 spsk.estragon
 
Opskrift:
Hvidvin og skalotteløg koges ned til ca. 1/3. Smøren smeltes forsigtigt heri, må ikke komme op og koge. De hakkede krydderurter (ca. 2 dl) vendes i.


Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Beurre Blanc

karakterer:
Opskriften er vist 7088 gange,
og udskrevet 66 gange.

Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu