| |
|
Krydderurte Beurre Blanc
Krydderurte Beurre Blanc, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser
Hovedingrediens : -
Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok
Indsendt :
| |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog
|
|
4 | dl. | hvidvin 4 dl. hvidvin | 1 | dl. | skalotteløg 1 dl. skalotteløg | 250 | g. | smør 250 g. smør | | | dild dild | | | persille persille | | | purløg purløg | 1 | spsk. | estragon 1 spsk. estragon | | | |
| |
Hvidvin og skalotteløg koges ned til ca. 1/3. Smøren smeltes forsigtigt heri, må ikke komme op og koge. De hakkede krydderurter (ca. 2 dl) vendes i.
|
|
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 6395 gange, og udskrevet 65 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|