Laks i bearnaisesauce med laksesalat

Laks i bearnaisesauce med laksesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : miiiiiiiiig

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.laks (det man normalt bruger som pålæg)
200 g.bearnaisesauce
2 advokadoer
 spinatblade
 evt.basilikum
 
Opskrift:
først og fremmest så behøver man ikke at varme laksen (det er jo det man normalt bruger som pålæg). det er meget nemt faktisk.

først så laver man bearnaisesaucen (den fedtfattige billige færdiglavede smager bedst synes jeg ;o) )

så udhuler man advokadoerne og skærer dem i tern (små, men ikke vildt små)
så tager man advokadoternene og salatbladene sammen i en "klump" på tallerkenen og putter en masse bearnaisesauce over. så tager man en masse skiver laks og "dypper" dem i bearnaisesauen (husk at gemme nogle få stykker laks - det forklarer jeg senere) og putter dem derefter på tallerkenen (det lyder ulækkert og det er det også, men det smager skide godt!)

så tager man resten af lakseskiverne (dem man skulle gemme haha)og skærer dem i små tern og blander dem sammen med advokado-spinat salaten
uhmmmmmmmmmmm

Tips:

man kan evt. tilsætte basillikum i advokado-spinat-laksesalaten nåh jo! og forresten, så hvis man ikke kan lide bearnaisesauce så kan man IKKE lide denne ret!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11901 gange,
og udskrevet 115 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu