Omelet (brunch)

Omelet (brunch), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Morgenmad/BrunchRet : Morgenmad/Brunch - Brunch

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Lillian

Indsendt :



Ingredienser:
5 æg
4 spsk.mælk
 salt
 peber
1 stor håndfuld ruccola-salat
1 tomat
1 kuglefrisk mozarella
75 g.skinkestrimler
15 bladefrisk basilikum
 
 smør til stegning
 
Opskrift:
Ruccola-salaten og basilikumbladene skylles og dryppes godt af. Tomaten og mozarellaen skæres i skiver.
Æggene slås ud i en skål og piskes let sammen med mælk, salt og peber. Smørret smeltes på en pande og æggemassen hældes på. Omeletten steges gylden på undersiden ved middel varme og når den slipper panden vendes den. Jeg plejer at bruge et skærebrædt til dette. Man kan også bruge et grydelåg, bare det dækker panden. Omeletten steges gylden på den anden side og ruccola, basilikum, tomatskiver, skinkestrimler og mozarellaskiver fordeles over den ene halvdel. Den anden halvdel foldes op over fyldet, så omeletten ligner en halvmåne. Steg videre til fyldet er varmt og server.

Tips:

Er man ikke vild med ruccola, kan man skifte den ud med baby-spinat.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 22595 gange,
og udskrevet 409 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2007-07-01 17:27:35
guffenams!