Persillesuppe med parmesanost

Persillesuppe med parmesanost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 store bdt bredbladet persille
4 fedhvidløg
1+2 spsk.extra jomfru olivenolie
1 spsk.hvidvinseddike eller citronsaft
12 dl.hønsekødsuppe
 salt
 Friskhøvlet parmesanost
 masser af sort peber
 
Opskrift:
Skyl persillen og fjern de grove stilke. Tør persillebladene meget grundigt i et viskestykke.

Pil hvidløgsfedene, skær dem i småstykker og klar dem forsigtigt i lidt af olien i en gryde. Blend fedene sammen med resten af olien og eddiken. Tilsæt persillen og lad den snurre med et øjeblik, men lad den ikke blive helt pureret. Kom det tilbage i gryden og tilsæt suppen (skyl evt. blenderen med en sjat suppe for at få de sidste persillerester med).

Varm suppen op til kogepunktet, smag den til og server straks med parmesan og kværnet sort peber over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 3795 gange,
og udskrevet 72 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu