Brun koteletten på pande
Kog panden af med rødvin
Læg koteletten i ildfast fad m/hakket rosmarin drysset over + salt&peber og med pandeafkog ved
Sæt i forvarmet ovn v/200 grader ca. 30-45 min., som er den tid, det tager at lave risottoen
Risotto:
Brug de rigtige risotto-ris!
Svits det hakkede løg i en gryde til de er klare
Tilsæt risene og svits dem med nogle min.
Tilsæt rødvinen peu-en-peu
Tilsæt bouillonen på samme vis
Tilsæt hakket rosmarin & laurbærblade samt salt & peber efter behov
Når risottoen er al dente+ røres en smørklat i sammen med rigeligt revet parmesan
Tips:
Brdr. Harder anbefaler med et glimt i øjnene en god Barolo hele vejen igennem - men mindre KAN gøre det til en god oplevelse.
karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.
Opskriften er vist 14662 gange, og udskrevet 331 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider