Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Risotto med nakkekotelet

Risotto med nakkekotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Risotto

Hovedingrediens : -

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : lechaim

Indsendt :



Ingredienser:
1 nakkekotelet (pænt stor)
 Smør/olie
 Rødvin
 Salt
 peber
 Rosmarin
 
 Risotto:
1 dl.risottoris
 Smør/olie
1 dl.rødvin
1 dl.bouillon
1 lille løg
 Rosmarin
 Laurbærblade
 Salt
 peber
 Smør
 Parmesan
 
Opskrift:
Brun koteletten på pande
Kog panden af med rødvin
Læg koteletten i ildfast fad m/hakket rosmarin drysset over + salt&peber og med pandeafkog ved
Sæt i forvarmet ovn v/200 grader ca. 30-45 min., som er den tid, det tager at lave risottoen

Risotto:
Brug de rigtige risotto-ris!
Svits det hakkede løg i en gryde til de er klare
Tilsæt risene og svits dem med nogle min.
Tilsæt rødvinen peu-en-peu
Tilsæt bouillonen på samme vis
Tilsæt hakket rosmarin & laurbærblade samt salt & peber efter behov
Når risottoen er al dente+ røres en smørklat i sammen med rigeligt revet parmesan




Tips:

Brdr. Harder anbefaler med et glimt i øjnene en god Barolo hele vejen igennem - men mindre KAN gøre det til en god oplevelse.


karakterer:
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 14662 gange,
og udskrevet 331 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu