Julekage (Sønderjysk)

Julekage (Sønderjysk), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KagerRet : Kager - Kager - Diverse

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 kopsmør
1 kopsukker
0.5 koprosiner
1 kopæg
4 kopmælk
1 spsk.gær
 hvedemel til en lind dej
 
Opskrift:
Opløs gæren i lidt lunken mælk, smelt smørret i resten af mælken. Der tilsættes sukker, rosiner, æg og mel til en lind dej. Efter 20-30 minutters hævetid pensles kagen i lidt æggehvide og drysses med groft sukker.

Bages ved 200 grader C i 30-40 minutter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7708 gange,
og udskrevet 100 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu