Persillesuppe

Persillesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Kruspersille
30-60 g.smør
 Hakkede porrer
 Rå kartofler i tern
 Hønsefond
 Purløg
 Fløde
 Salt
 Friskkværnet peber
 
Opskrift:
Til sidst pyntes suppen med en skefuld purløgsfløde. Hak persillen groft. Stilkene kan også bruges i suppen. Smelt smørret i en gryde og svits persille og porrer uden at de bliver brune. Tilsæt et par kartoffeltern og hønsefond og lad det simre. Hak purløget fint, pisk lidt fløde og vend det meste af purløget i fløden. Kom resten af purløget i blenderen sammen med suppen og blend det til suppen bliver jævn. Kom suppen tilbage i gryden sammen med lidt piskefløde, salt og peber efter smag og varm den igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7209 gange,
og udskrevet 107 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu