Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Flødebolle muffins - Flødebollemuffins

Flødebolle muffins - Flødebollemuffins, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :


Flødebolle muffins - Flødebollemuffins, billede 4 Flødebolle muffins - Flødebollemuffins, billede 1 Flødebolle muffins - Flødebollemuffins, billede 2 Flødebolle muffins - Flødebollemuffins, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Muffins:
110 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

35 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
160 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Fyld:
1.5 Æggehvide, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca 30 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
  Overtræk:
100 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
Opskrift:
Rør mel, kakao og bagepulver sammen. Pisk sukker, vanillesukker og æg hvidt. Rør skiftevis mælk, olie og melblanding i indtil det er godt blandet. Rør herefter det kogende vand i (blandingen bliver nu meget flydende).

Fordel dejen i formene ca. 0.5 fyldt. Bag i ca. 20 minutter ved 175 grader C. alm. ovn. Lad dem køle af.

Fyld:
Æggehviderne piskes meget stive. Sukkeret tilsættes langsomt. Fyldet sættes på de kolde bunde med en sprøjtepose med stjernetyld.

Varmes derefter 5 minutter ved 150 grader C (derved bliver fyldet lidt fastere, så det kan overtrækkes).

Overtræk:
Overtrækschokoladen smeltes og duppes på med en bagepensel.






karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 34673 gange,
og udskrevet 702 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11195 (2665 kcal)
KJ pr. stk. 932 (222 kcal)
Vægt ialt 816 gram
Vægt pr. stk. 68 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1371 KJ (326 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 11.5 gram
Kulhydrat 51.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu