Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte æg med laks

Fyldte æg med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 hårdkogte æg
1 dl.creme fraice 7%
2 tsk.sennep
100 g.røget laks
 salt
 peber
 dild
 


Opskrift:

Halver æggene tag blommerne ud. Rør blommerne med sennep go creme fraice, smag til med salt og peber. Kom massen tilbage i æggene pynt med laks og frisk dild.

Tips:

Pynt evt også med lidt kaviar.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)

Opskriften er vist 15510 gange,
og udskrevet 403 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

flemming  -  2009-12-28 11:49:31
Suveren forret