Fyldte æg med laks

Fyldte æg med laks, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 5 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
5 hårdkogte æg
1 dl.cremefraiche 7%
2 tsk.sennep
100 g.røget laks
 salt
 peber
 dild
 
Opskrift:
Halver æggene tag blommerne ud. Rør blommerne med sennep go creme fraice, smag til med salt og peber. Kom massen tilbage i æggene pynt med laks og frisk dild.

Tips:

Pynt evt også med lidt kaviar.


karakterer:
Opskriften er vist 17901 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

flemming  -  2009-12-28 11:49:31
Suveren forret