Laks med agurk og rabarber

Laks med agurk og rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
12 pil selv rejer
6 vinrabarberstilke i grove stave
1 agurk uden kerner i grove stave
1 dl.sukker
1 spsk.olie
0.5 chili i små tern
400 g.laksefilet i portionsstykker
5 dl.fiskefond
1 dl.piskefløde
2 tsk.majsstivelse
 
Opskrift:
Tænd ovnen på 220°. Læg laksen i et smurt ildfast fad og krydr med salt og peber. Pil rejerne og fordel dem over laksen, gem skallerne. Bring sukker i kog med 2½ dl vand og blancher rabarberne kort heri til de er knapt møre. Tag dem op og fordel dem over laksen. Sauter agurkerne i olien 1 min. og fordel også dem over laksen. Kom rejeskaller og chili i gryden og rist begge dele kort. Hæld bouillon og fløde ved og lad det koge ned til knap 2½ dl. Si saucen, jævn evt. med lidt majsstivelse og smag til med salt og peber. Fordel saucen over laks og grønsager og sæt fadet i ovnen 8-10 min. eller til saucen har taget lidt farve. Server med nye kartofler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8026 gange,
og udskrevet 116 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu