Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laks med agurk og rabarber

Laks med agurk og rabarber, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Laksefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
12 pil selv rejer
6 vinrabarberstilke i grove stave
1 agurk uden kerner i grove stave
1 dl.sukker
1 spsk.olie
0.5 chili i små tern
400 g.laksefilet i portionsstykker
5 dl.fiskefond
1 dl.piskefløde
2 tsk.majsstivelse
 


Opskrift:

Tænd ovnen på 220°. Læg laksen i et smurt ildfast fad og krydr med salt og peber. Pil rejerne og fordel dem over laksen, gem skallerne. Bring sukker i kog med 2½ dl vand og blancher rabarberne kort heri til de er knapt møre. Tag dem op og fordel dem over laksen. Sauter agurkerne i olien 1 min. og fordel også dem over laksen. Kom rejeskaller og chili i gryden og rist begge dele kort. Hæld bouillon og fløde ved og lad det koge ned til knap 2½ dl. Si saucen, jævn evt. med lidt majsstivelse og smag til med salt og peber. Fordel saucen over laks og grønsager og sæt fadet i ovnen 8-10 min. eller til saucen har taget lidt farve. Server med nye kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7203 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu