Broccoligratin
Hovedingrediens : Kål - Broccoli Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
|
Opskriften er vist 355684 gange,
og udskrevet 7960 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (57 stemmer) |
|
|
Kommentarer Kristine - 2025-09-25 00:11:11 Jeg kan godt li' at putte lidt skinke i også. Men fremgangsmåden er jeg lidt uenig i: Pisk smør og mel i en gryde og varm op under konstant omrøring. Tilsæt mælk og grøntbouillonen lidt efter lidt og fortsæt med konstant omrøring indtil det er tyknet. Fra afsnit to er jeg helt enig. Men at have mel og mælk sammen til at begynde med; det beder bare om at brænde på. Mælk er i forvejen lidt tricky og skal helst røres hele tiden så det ikke brænder på og med mel i bliver det kun værre. Meget bedre at "bage" melet i smør først og så tilsætte mælk og grøntbouillonen bagefter. anonym - 2024-09-03 17:48:30 Den ser lækkert ud Jennifer - 2021-04-23 21:22:52 Den bedste og nemmeste gratin ! Den er SÅ lækker og jeg laver den ofte bare til mig selv og så er der nem aftensmad mere end en dag :) Kæmpe fan ;) anonym - 2021-02-22 14:17:42 skal man koge broccolien først Per - 2017-11-25 11:54:27 Ismail - der menes færdigblandet grønsagsbouillon, f.eks. terning plus vand Ismail - 2017-11-16 14:10:05 2 deciliter grøntsagsbouillon??? Lissi - 2014-06-15 13:54:41 Er den fryse egnet og kan den spises kold ? anonym - 2013-02-04 14:05:26 Det er en dejlig opskrift og det smager godt. Men den er bestemt ikke diabetisvenlig JK Falk - 2012-08-08 10:06:50 en go slat parmesan ost gir et ekstra pif Hanne - 2012-03-22 14:46:34 Til at være diabetes mad, er der alt for mange æg i denne opskrift, husk,at æggeblommer indeholder,kolesterol Naja - Stoholm - 2011-02-23 17:45:19 Jeg putter 600 g broccoli i + en masse gulerødder i skiver.. det er herre godt. så mange grøntsager som muligt.. og man kan godt reducere på fedtet. jeg bruger ca. 25-30 g. :) Til samme opskrift kan kartofler og blomkål også puttes i! :) Mia - 2010-09-09 21:19:40 Den er bare så god! Virkelig lækker... Pia - 2010-08-05 19:25:28 Nem og lækker!! Tilføjede bacon og revet gulerod , og frisk hakket tomat til, rigtig lækkert!! berit - 2010-05-27 20:29:16 enorm lækker ret. og har det hele.virkelig frisk og flot i farverne. misspixi - 2008-04-27 17:13:12 Utrolig lækker gratin som er nem at lave. Er også god med andre grøntsager og evt. kartofler. Topkarakter herfra!!! Susanne - 2005-01-01 01:01:01 Nem og lave og HUSK og omrør den mens den koger og man skal ikke smage den til for der er rå æg i! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne




