Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rabarber og hindbær crumble med citron mousse

Rabarber og hindbær crumble med citron mousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.renset rabarber i 1 cm stykker
5 dl.æble juice
200 g.frugtsukker
2 bakkerhindbær eller 1 pose frosne
1 vanille stang flækket
 
 Crumble:
65 g.blødt smør
125 g.flor sukker
125 g.speltmel
90 g.mandelmel eller blendede hele mandler
 lidtsalt
 
 Citron mousse:
1 blad husblas
100 g.sukker
1 pasteuriseret æg
0.75 dl.citron saft
1 citron revet skal heraf
1.5 dl.piskefløde (pisket til skum)
 


Opskrift:

Alle ingredienser smuldres sammen og trykkes fladt sammen på bagepapir. Bages i ovnen ved 160 grader i 20 minutter til det er let gyldent.

Citron mousse:
Udblød husblas i lidt koldt vand. Sukker og æg piskes sammen og tilsættes citronsaft og revet citronskal. Blandingen varmes forsigtig under omrøring, til det tykner. Smelt husblassen i lidt af den varme citron/æggeblanding og bland derefter med resten af citron/æggeblandingen. Køl ned. Vend flødeskummet forsigtigt i den kolde masse. Stil det hele i køleskab i minimum 2 timer.

Pocherede rabarber:
1 eller 2 dage før koges æble juice, sukker og vanille. Tilsæt rabarber og dæk med låg og sluk for varmen - rabarberne må ikke koge men skal trække i den varme lage. Rabarberne skal være bløde, hvis de ikke er bløde efter første omgang kan der opvarmes igen. Rabarberne køles i minimum 2 døgn i lagen for at få smag.

Rabarberne med lidt lage og hindbærerne anrettes på midten af tallerkenen og drysses med crumblen og citron moussen kugles op og lægges på toppen.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Rabarbercrumble



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9690 gange,
og udskrevet 98 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu