Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Boller med røget kalkun

Boller med røget kalkun, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
0.5 pk.gær
4 dl.skummetmælk
1 tsk.salt
1 tsk.rørsukker
200 g.røget kalkunfilet i tern
500 g.hvedemel
 


Opskrift:

Rør gæren ud i mælken tilsæt salt og sukker og kalkunfilet og så meget mel dejen kan tage.Stil til hævning ca ½ time. Rulles ud til pølse og skær i 12 stykker som formes og efterhæves i 25 min. Bag bollerne i 20 min. 200 *







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (12 stemmer)

Opskriften er vist 20033 gange,
og udskrevet 500 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Sabina  -  2009-11-18 10:46:42
Man kan ikke undgå kulhydrater helt, og 1 tsk rørsukker, er så lidt at det er uden betydning.


acm  -  2007-08-30 08:18:40
Må diabetikere godt spise rørsukker?????


Betina - gift med en diabetiker  -  0000-00-00 00:00:00
Hvis nogle opskrifter henvender sig direkte til diabetikere, er det vigtigt med angivelse af hhv. kulhydrat, fedt og protein pr. portion/bolle/100gr. af retten