Rabarber-kardemommekage

Rabarber-kardemommekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
125 g.smør
125 g.hvedemel
100 g.sukker
1 tsk.kardemomme
0.5 tsk.bagepulver
1 æg
 
Opskrift:
Bland smør med mel, sukker, kardemomme, bagepulver og æg. Læg halvdelen af dejen i et ovnfast fad og tryk den ud i et tyndt lag i bunden. Bag den i 10 minutter ved 175 grader C.

Skær rabarberne i to cm stykker og læg dem over kagen, fordel resten af dejen i små klumper over rabarberne og bag kagen færdig i ca. 30 minutter.

Serveres med flødeskum.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6597 gange,
og udskrevet 161 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Per  -  2007-05-12 08:57:59
Hvor mange rabarber ? jeg vil tro at en 4-500 g. var passende.